Neurologische kennis

Voor diverse klachten

Persoonlijk behandelplan

Wanneer je door jouw rugpijn niet meer op of neer kunt bewegen, is het raadzaam om jouw klachten te laten onderzoek in onze praktijk in Harderwijk, nabij Zeewolde. Tijdens een vraaggesprek en lichamelijk onderzoek zal een chiropractor navraag doen naar jouw klachten en de precieze plaats vaststellen. Wanneer chiropractie geschikt blijkt, wordt er een persoonlijk behandelplan voor je opgesteld.

Contact met Chiropractie Harderwijk

Wil je graag meer informatie en advies over een klacht? Of wil je een afspraak maken? Neem dan contact op met Chiropractie Harderwijk.

Neem contact op

Team Chiropractie Harderwijk
rugpijn Chiropractie Harderwijk

Bestrijding en behandeling van jouw rugpijn in onze praktijk vlak bij Zeewolde

Heb je last van stijfheid of een zeurende of brandende pijn in je rug? Dan gaan deze rugklachten in veel gevallen binnen een aantal dagen weer over. Stress of overbelasting door zwaar werk kan hier de oorzaak van zijn. Andere oorzaken kunnen zijn:

Als je ernstige rugpijn ervaart die niet vanzelf over gaat of zelfs leidt tot andere klachten (zoals ischias), is nader onderzoek in onze praktijk in Harderwijk, nabij Zeewolde, nodig. Aan de hand van de ernst en aard van jouw klachten, stelt een chiropractor een behandeling op die bestaat uit het bestrijden van jouw rugpijn, het bevorderen van het herstel en het voorkomen van een terugval.

Vraag een intakegesprek aan

Ons doel is om jouw wervelkolom zo gezond mogelijk te houden. De behandeling van jouw rugpijn bij Chiropractie Harderwijk, vlak bij Zeewolde, wordt daarom opgesteld aan de hand van chiropractische technieken en wetenschappelijk onderzoek. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0341 – 46 05 45 of door een e-mail te sturen naar info@chiropractieharderwijk.nl. Via deze weg plannen we ook graag een consult voor je in.

praktijk Chiropractie harderwijk