Neurologische kennis

Voor diverse klachten

Persoonlijk behandelplan

Bij uiteenlopende klachten, zoals ischias, kun je terecht in onze praktijk in Harderwijk, nabij Zeewolde. In de chiropractie wordt gesteld dat het zenuwstelsel en de wervelkolom de basis zijn van een gezond lichaam. Jouw ischiasklachten worden daarom snel verholpen door middel van chiropractische technieken die zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.

Contact met Chiropractie Harderwijk

Wil je graag meer informatie en advies over een klacht? Of wil je een afspraak maken? Neem dan contact op met Chiropractie Harderwijk.

Neem contact op

Team Chiropractie Harderwijk
rugpijn Chiropractie Harderwijk

Wat is ischias en hoe wordt het verholpen in onze praktijk nabij Zeewolde?

Bij ischias is er sprake van zenuwpijn. Door stress, een verkeerde lichaamshouding, verminderde conditie, inactief of juist zwaar werk raakt de ischiaszenuw bekneld of ontstoken. Het kan daarnaast te maken hebben met een uitstulping van de tussenwervelschijf die op de zenuw drukt (hernia). Het meest herkenbare symptoom is een stekende pijn in één been of bil, maar je kunt ook last hebben van:

Gaan de klachten niet vanzelf over? Dan zal een specialist van Chiropractie Harderwijk, nabij Zeewolde, de symptomen verder onderzoeken met orthopedisch-neurologische tests om te achterhalen of er sprake is van chronische ischias. Vervolgens wordt er in overleg met jou een behandelplan opgesteld. Deze behandeling bestaat uit verschillende oefeningen die zijn gericht op het versterken van jouw bewegingsapparaat.

Laat een persoonlijk behandelplan samenstellen

In onze praktijk in Harderwijk, in de buurt van Zeewolde, stellen we altijd een persoonlijke behandeling samen om ischias te verhelpen. Wil je hier meer over weten of direct een afspraak maken voor een intakegesprek? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0341 – 46 05 45 of door een e-mail te sturen naar info@chiropractieharderwijk.nl.

praktijk Chiropractie harderwijk