Neurologische kennis

Voor diverse klachten

Persoonlijk behandelplan

Als chiropractor in Harderwijk, nabij Putten, zijn we gespecialiseerd in het verhelpen van klachten aan jouw nek, rug, armen en benen. In onze praktijk stellen we een behandelplan op dat is gebaseerd op modern wetenschappelijk onderzoek. Zo vind je bij ons de best werkende oplossing voor al jouw symptomen.

Contact met Chiropractie Harderwijk

Wil je graag meer informatie en advies over een klacht? Of wil je een afspraak maken? Neem dan contact op met Chiropractie Harderwijk.

Neem contact op

Team Chiropractie Harderwijk
rugpijn Chiropractie Harderwijk

Een chiropractor nabij Putten met focus op wetenschappelijke inzichten

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, gebruiken we bij Chiropractie Harderwijk, nabij Putten, enkel chiropractische technieken die bewezen effectief zijn. Op deze manier stellen we een persoonlijke behandeling samen die gericht is op het behandelen van onder andere:

Tijdens een intakegesprek luistert de chiropractor naar jouw klachten en worden deze onderzocht door middel van een uitvoerig lichamelijk onderzoek met orthopedisch-neurologische tests. Vervolgens wordt bepaald of chiropractie de oplossing is voor jouw symptomen. De chiropractor stelt hierna een behandelplan samen dat het best aansluit op jouw situatie en de aard en duur van de klachten. Er is daarbij bovendien aandacht voor preventie.

Kom langs in onze praktijk voor een intake

Met chiropractie houd je jouw wervelkolom en zenuwstelsel zo gezond mogelijk. Wil je weten of een behandeling van onze chiropractor in Harderwijk, in de buurt van Putten, jouw klachten kan verhelpen? Neem dan contact met ons op voor een intakegesprek. Dit kan via het telefoonnummer 0341 – 46 05 45 of door een e-mail te sturen naar info@chiropractieharderwijk.nl.

praktijk Chiropractie harderwijk