Neurologische kennis

Voor diverse klachten

Persoonlijk behandelplan

Pijn in één been of bil kan wijzen op ischias, oftewel zenuwpijn, die je laat verhelpen in onze praktijk in Harderwijk, nabij Putten. Het team van Chiropractie Harderwijk bestaat namelijk uit echte professionals die een behandeling voor je samenstellen op basis van wetenschappelijke onderzoeken en inzichten. Zo is jouw zenuwstelsel snel weer in topconditie!

Contact met Chiropractie Harderwijk

Wil je graag meer informatie en advies over een klacht? Of wil je een afspraak maken? Neem dan contact op met Chiropractie Harderwijk.

Neem contact op

Team Chiropractie Harderwijk
rugpijn Chiropractie Harderwijk

Wat zijn de oorzaken van ischias en wanneer maak je een afspraak bij onze praktijk nabij Putten?

Bij ischias is er sprake van een beknelde, geïrriteerde of zelfs ontstoken zenuw (de ischiaszenuw). De oorzaken van ischias zijn:

  • Stress of een verlaagde conditie
  • Inactief of juist zwaar werk
  • Een verkeerde lichaamshouding
  • Hernia, spit of artrose

Naast pijn in je been of bil, heb je ook vast last van rugpijn, spierkrampen of een doof of tintelend gevoel. Wanneer jouw symptomen niet vanzelf binnen elke weken overgaan, spreken we van chronische ischias. In dat geval is het aan te raden om een afspraak te maken met een chiropractor.

Wat doet de chiropractor bij ischiasklachten?

Tijdens een vraaggesprek hoort een chiropractor van onze praktijk in Harderwijk, nabij Putten, graag meer over jouw symptomen. Na een uitvoering neurologisch-orthopedisch onderzoek wordt vervolgens bepaald of chiropractie uitkomst biedt. De behandeling zal bestaan uit verschillende oefeningen die bijdragen aan een maximaal herstel.

Werk aan een sterk bewegingsapparaat

Een behandeling van Chiropractie Harderwijk is gericht op het versterken van jouw bewegingsapparaat en wordt afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Wens je meer informatie over de behandeling van ischias in onze praktijk nabij Putten of wil je graag direct een afspraak inplannen? Bel dan naar 0341 – 46 05 45, stuur een e-mail naar info@chiropractieharderwijk.nl of vul ons contactformulier in.

praktijk Chiropractie harderwijk