Neurologische kennis

Voor diverse klachten

Persoonlijk behandelplan

Als je vaak last hebt van rugpijn, is het raadzaam om je klachten te bespreken met een chiropractor van onze praktijk in Harderwijk, nabij Ermelo. Rugpijn kan bijvoorbeeld bestaan uit een branderig gevoel in de rug, een zeurende pijn in de onderrug of stijfheid. Wanneer deze klachten langdurig aanhouden of ernstiger worden, kan chiropractie uitkomst bieden.

Contact met Chiropractie Harderwijk

Wil je graag meer informatie en advies over een klacht? Of wil je een afspraak maken? Neem dan contact op met Chiropractie Harderwijk.

Neem contact op

Team Chiropractie Harderwijk
rugpijn Chiropractie Harderwijk

Verlichting van jouw rugpijn met een persoonlijk behandelplan in onze praktijk nabij Ermelo

Bij Chiropractie Harderwijk, vlak bij Ermelo, zijn we gespecialiseerd in het behandelen van klachten aan je bewegingsapparaat, zoals lage rugpijn. Rugpijn kan veel verschillende oorzaken hebben. Denk aan een verkeerde lichaamshouding, stress of overbelasting door zwaar werk. Ook problemen met de bekken, gewrichtsdysfunctie of een beginnende hernia kunnen leiden tot rugklachten. In sommige gevallen krijg je ook te maken met klachten in andere delen van je lichaam, zoals in je benen (beter bekend als ischias). Een chiropractor zal samen met jou de achterliggende oorzaak achterhalen en bepalen of chiropractie verlichting kan bieden voor jouw klachten. Dit wordt bepaald aan de hand van:

  • Een vraaggesprek in onze praktijk nabij Ermelo, waar je onder andere gevraagd wordt waar je precies rugpijn ervaart en van welke klachten je eventueel nog meer last hebt.
  • Een lichamelijk onderzoek om de precieze plaats van de klacht vast te stellen.
  • Het opstellen van een persoonlijk behandelplan.

Neem contact met ons op voor een intake

Om jouw rugpijn zo goed mogelijk te behandelen, maken we in onze praktijk in Harderwijk, nabij Ermelo, gebruik van chiropractische technieken die zijn gebaseerd op wetenschappelijke inzichten. Wil je meer weten over wat we voor jou kunnen betekenen? Maak dan een afspraak voor een intakegesprek via 0341 – 46 05 45 of info@chiropractieharderwijk.nl. Het is ook mogelijk om contact met ons op te nemen via ons contactformulier.

praktijk Chiropractie harderwijk