Neurologische kennis

Voor diverse klachten

Persoonlijk behandelplan

Zoek je naar een behandeling van ischias door een specialist in regio Ermelo? Dan kun je vertrouwen op de uitgebreide kennis van de chiropractors van Chiropractie Harderwijk. Aan de hand van een uitvoerig orthopedisch-neurologisch onderzoek wordt achterhaald of jouw klachten het gevolg zijn van ischias en wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld.

Contact met Chiropractie Harderwijk

Wil je graag meer informatie en advies over een klacht? Of wil je een afspraak maken? Neem dan contact op met Chiropractie Harderwijk.

Neem contact op

Team Chiropractie Harderwijk
rugpijn Chiropractie Harderwijk

De oorzaken en behandeling van ischias in onze praktijk nabij Ermelo

Wanneer je last hebt van jouw benen, billen of voeten, kun je te maken hebben met ischias. Het meest kenmerkende aan ischias is dat je pijn ervaart in één been of bil. Dit kan een stekende pijn zijn, maar ook een doof of tintelend gevoel. Daarnaast kun je last hebben van rugpijn. De oorzaak van de symptomen ligt in dat geval vaak bij een ontstoken of beknelde ischiaszenuw. Deze zenuw kan bijvoorbeeld bekneld zijn geraakt door:

  • Problemen in de onderrug
  • Hernia
  • Spit
  • Artrose

In de chiropractie wordt het behandelen van klachten aan het zenuwstelsel centraal gesteld. Een behandeling aan de hand van chiropractische technieken in onze praktijk in Harderwijk, vlak bij Ermelo, kan daarom uitkomst bieden bij ischias.

Vraag een intakegesprek aan om jouw klachten aan te pakken

Wanneer je langdurige klachten ervaart als gevolg van ischias, is het raadzaam om deze klachten te bespreken met een chiropractor van onze praktijk in Harderwijk, nabij Ermelo. De chiropractor beoordeelt aan de hand van een vraaggesprek en een aantal tests of chiropractie de oplossing is voor jouw specifieke situatie. Wens je meer informatie of wil je direct een afspraak inplannen voor dit vraaggesprek? Bel dan naar 0341 – 46 05 45 of stuur een e-mail naar info@chiropractieharderwijk.nl.

praktijk Chiropractie harderwijk