Neurologische kennis

Voor diverse klachten

Persoonlijk behandelplan

Een stekende pijn of een doof of tintelend gevoel in één been of bil kunnen het gevolg zijn van ischias; een behandeling bij Chiropractie Harderwijk, nabij Nunspeet, biedt uitkomst bij deze klachten. Onze chiropractors beschikken namelijk over de juiste kennis over chiropractische technieken en recent wetenschappelijk onderzoek om jouw zenuwpijn aan te pakken.

Contact met Chiropractie Harderwijk

Wil je graag meer informatie en advies over een klacht? Of wil je een afspraak maken? Neem dan contact op met Chiropractie Harderwijk.

Neem contact op

Team Chiropractie Harderwijk
rugpijn Chiropractie Harderwijk

Ischias wordt onderzocht met orthopedisch-neurologische tests nabij Nunspeet

Bij ischias is er sprake van een geïrriteerde of ontstoken zenuw. Dit wordt in de meeste gevallen veroorzaakt door stress, overbelasting door zwaar werk of een verkeerde lichaamshouding. Soms wordt het veroorzaakt door een andere aandoening, zoals een uitstulping van de tussenwervelschijf (hernia) of scheurtjes in de wand van deze schijf (spit). De symptomen kunnen variëren van een milde, tintelende pijn tot ernstige klachten waardoor je niet rechtop kunt staan. In veel gevallen heb je ook last van je rug en ervaar je spierkrampen en krachtverlies. Een chiropractor van onze praktijk in Harderwijk, nabij Nunspeet, achterhaalt wat de precieze oorzaak van jouw ischias is en of chiropractie jouw klachten kan verhelpen. Dit wordt onderzocht aan de hand van een vraaggesprek en orthopedisch-neurologisch onderzoek.

Kom langs in onze praktijk voor een intakegesprek

De behandelingen van onze praktijk in Harderwijk, vlak bij Nunspeet, zijn erop gericht om jouw zenuwstelsel zo gezond mogelijk te houden en ischias snel te verhelpen. Wil je meer weten over onze werkwijze of direct een afspraak voor een intakegesprek in onze praktijk inplannen? Bel dan naar 0341 – 46 05 45 of stuur een e-mail naar info@chiropractieharderwijk.nl.

praktijk Chiropractie harderwijk