Neurologische kennis

Voor diverse klachten

Persoonlijk behandelplan

Ervaar je klachten aan je nek, schouders of rug en zoek je een chiropractor in regio Amersfoort? Dan moet je bij Chiropractie Harderwijk zijn. Aan de hand van diverse chiropractische technieken én wetenschappelijk inzicht stellen we een behandeling samen waardoor jij snel weer klachtenvrij bent.

Contact met Chiropractie Harderwijk

Wil je graag meer informatie en advies over een klacht? Of wil je een afspraak maken? Neem dan contact op met Chiropractie Harderwijk.

Neem contact op

Team Chiropractie Harderwijk
rugpijn Chiropractie Harderwijk

Een chiropractor nabij Amersfoort met aandacht voor zenuwstelsel en wervelkolom

In de chiropractie staat het zenuwstelsel en in het bijzonder de wervelkolom centraal. De wervelkolom is namelijk de basis van een gezond lichaam. Onze behandelingen zijn daarom gericht op zowel de werking van de zenuwen, als op de werking van spieren en gewrichten. Dankzij deze combinatie kan een chiropractor van onze praktijk in Harderwijk, nabij Amersfoort, uiteenlopende klachten behandelen. Zo kun je bij ons terecht bij onder andere de volgende klachten aan het bewegingsapparaat:

Ontvang meer informatie tijdens een vraaggesprek

Tijdens een vraaggesprek en orthopedisch-neurologisch onderzoek in onze praktijk in Harderwijk, nabij Amersfoort, achterhaalt de chiropractor de oorzaak en de precieze plaats van de klacht. Wanneer behandeling door middel van chiropractie mogelijk is, wordt er een persoonlijk behandelplan samengesteld dat aansluit op jouw situatie. Wens je meer informatie over onze behandelmethode? Neem contact met ons op voor jouw vragen of het maken van een afspraak via 0341 – 46 05 45 of info@chiropractieharderwijk.nl.

praktijk Chiropractie harderwijk