Neurologische kennis

Voor diverse klachten

Persoonlijk behandelplan

Onze chiropractor is gespecialiseerd in de behandeling van klachten aan de nek en stelt een behandelmethode voor jou op in onze praktijk nabij Nunspeet. Nekklachten hebben veel verschillende oorzaken, zoals een verkeerde houding, een niet goed afgestelde werkplek of overbelasting. Wanneer deze klachten niet vanzelf overgaan, biedt een behandeling bij Chiropractie Harderwijk uitkomst.

Contact met Chiropractie Harderwijk

Wil je graag meer informatie en advies over een klacht? Of wil je een afspraak maken? Neem dan contact op met Chiropractie Harderwijk.

Neem contact op

Team Chiropractie Harderwijk
rugpijn Chiropractie Harderwijk

Een chiropractor onderzoekt de oorzaak van de klachten aan je nek in onze praktijk nabij Nunspeet

Wanneer je last hebt van je nek, kun je deze misschien lastig bewegen. Daarnaast behoren een pijnlijk of brandend gevoel tot de symptomen van nekklachten. Bovendien kun je ook last hebben van andere klachten in je lichaam, zoals hoofdpijn, duizeligheid of migraine. Naast eerdergenoemde oorzaken, kunnen nekklachten in sommige gevallen ook veroorzaakt worden door:

Een vraaggesprek en een orthopedisch-neurologisch onderzoek met een chiropractor van onze praktijk in Harderwijk, vlak bij Nunspeet, wijst uit wat de precieze oorzaak is van de klachten.

Wat kun je verwachten van de behandelmethode?

Als de chiropractor op basis van het onderzoek vaststelt dat de klachten aan jouw nek verholpen kunnen worden door middel van chiropractie, wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld in onze praktijk nabij Nunspeet. Aan de hand van de aard en duur van jouw klachten, kan de behandelmethode onder andere bestaan uit chiropractische correctie en aandacht voor ergonomie en houding.

Maak direct een afspraak

Een chiropractor van onze praktijk in Harderwijk, vlak bij Nunspeet, stelt altijd een behandeling samen die geschikt is voor de specifieke klachten aan jouw nek. Het doel is om jouw wervelkolom zo gezond mogelijk te houden. Ook in het geval van andere klachten, zoals ischias, staan wij voor je klaar. Maak direct een afspraak voor een vraaggesprek door te bellen naar 0341 – 46 05 45 of een e-mail te sturen naar info@chiropractieharderwijk.nl.

praktijk Chiropractie harderwijk