Neurologische kennis

Voor diverse klachten

Persoonlijk behandelplan

Bij lage rugklachten en heupklachten kun je terecht voor een consult bij Chiropractie Harderwijk, nabij Nunspeet. Je kunt op veel verschillende manieren last hebben van deze klachten, zoals stijfheid en een stekend of branderig gevoel in de lage rug of heupen. Aan de hand van een vraaggesprek en een lichamelijk onderzoek wordt vastgesteld of en hoe chiropractie verlichting van jouw klachten kan bieden.

Contact met Chiropractie Harderwijk

Wil je graag meer informatie en advies over een klacht? Of wil je een afspraak maken? Neem dan contact op met Chiropractie Harderwijk.

Neem contact op

Team Chiropractie Harderwijk
rugpijn Chiropractie Harderwijk

Chiropractie bij lage rugklachten en heupklachten nabij Nunspeet

Klachten aan de rug of heup hebben vaak te maken met overbelasting door zwaar werk, stress of een onjuiste zittende of staande houding. In sommige gevallen is rugpijn de oorzaak van jouw heupklachten. Daarnaast kan de pijn bij beide klachten ook uitstralen naar de benen (ischias). Wanneer je geen hulp zoekt bij jouw klachten, kunnen de symptomen verergeren of kunnen deze ervoor zorgen dat je anders gaat lopen. Daarom is het belangrijk om lage rugklachten en heupklachten te laten behandelen door een chiropractor van onze praktijk in Harderwijk, nabij Nunspeet. De behandeling kan bestaan uit chiropractische technieken, oefeningen en aandacht voor ergonomie en houding.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Als je last hebt van lage rugklachten en heupklachten, bekijkt een professional van onze praktijk in Harderwijk, nabij Nunspeet, welke behandeling het best past bij jouw specifieke klachten. Met pijnbestrijding, herstelbevordering en preventie houden we jouw bewegingsapparaat zo gezond mogelijk. Wil je meer weten over de behandelmethode of wil je graag een afspraak maken voor een consult? Bel dan naar 0341 – 46 05 45 of stuur een e-mail naar info@chiropractieharderwijk.nl.

praktijk Chiropractie harderwijk